aquapeche en aqua bass boot

aquapeche en aqua bass boot

Gerty Koning - Sloepenkoning.nl

Geschreven door:
, 25 december 2020

E-mail Gerty Koning

Wist u dat Rigiflex een hele mooie kwalitatief, oerdegelijke, stabiele, onverwoestbare, onzinkbare, betaalbare lijn met visboten heeft.
Dat begint al met de Aquapeche 3.oo de 3.50 en 3.70 en daar is nu de aqua bass 370 boot bijgekomen, betaalbare visboten voor zowel de pleziervisser als de meer fanatieke visser.
De boten zijn ontworpen DOOR vissers VOOR vissers en zijn als standaard boten te leveren maar ook met alle denkbare accessoires voor de meest veeleisende vissers.
Hoe stabiel de boten wel niet zijn is in het filmpje goed te zien. De vis zal u zelf moeten vangen maar aan de boot zal het niet liggen.

voordat we kunnen gaan vissen met onze Aquapeche visboot zullen we eerst onze visuitrusting aan moeten vullen, ook daarvoor kunt u via sloepenkoning terecht. Onze online partner kan u van al uw visspullen voorzien ,vooral op het gebied van Roofvissen is het een grootheid.
Hun webwinkel is goed gevuld met Pluggen, Spinners, Jerkbaits, Softbaits, Zeeviskunstaas, maar ook voor een Hengel met of zonder Molen, Schepnetten en Vistassen bent u op het juiste adres.
Op hun video &foto pagina staan veel filmpjes waarin ze de producten testen.
Zoals we bij de omschrijving van de Aquapeche al vertelden, u hoeft alleen zelf de vis nog maar te vangen.
Alles wat nodig is voor vissen vanaf de wal of met de Aquapeche regelt u vanuit de luie stoel.
Voor uw elektrische motor om te kunnen trollen, een Fishfinder, of misschien wilt u wel helemaal elektrisch varen, kijk dan ook even op onze elektrisch varen, pagina.


Het beste kunstaas

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.