Bootverzekering.

Bootverzekering.

Gerty Koning -

Geschreven door:
, 19 december 2020

E-mail Gerty Koning

Een mooie nieuwe of tweedehandse sloep of boot aangeschaft en hoewel sloepenkoning een goedkoop adres is. wilt u de risico's van schade of diefstal toch wel graag afschermen, een ongeluk zit in een klein hoekje niet waar.
Om onze dienstverlening uit te breiden zijn wij op zoek gegaan naar een betrouwbare partner die uw boot of sloep kon verzekeren. Zoek en gij zult vinden en dat is,, zeggen wij met gepaste trots,, gelukt.
Deze verzekeringsmaatschappij kunnen we het best omschrijven als degelijk en vertrouwd en absoluut geen eendagsvlieg die alleen gouden bergen belooft. Tevens een van de weinige maatschappijen die gewoon standaard in zijn aanbod een betaalbare bootverzekering aanbied.
Gewoon online af te sluiten met verschillende dekkingen, Aansprakelijkheid, Beperkt casco en Volledig casco. Na het invullen van een paar vragen is de premie direct te zien en zult u verbaasd zijn dat voor een klein bedrag per maand u boot gewoon goed is verzekerd.
Bij beperkt casco of volledig casco zijn zelfs tijdens het vaarseizoen (van 1 maart/1 november), eten en drinken ,koelbox, regenkleding, , servies, bestek en thermoskan tegen schade of verlies meeverzekerd.
Overtuig uzelf en bereken geheel vrijblijvend u premie. Klik op het logo en ga naar de producten, verzekeren, Reis en Vrije tijd, Bootverzekering.

Nationale Nederlanden schade

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.