bootaccesoires -verf

bootaccesoires -verf

Voor het reinigen, verven of het winteronderhoud aan uw boot of sloep, hebben wij van Sloepenkoning de online samenwerking gezocht met een grootheid op het gebied van; Bootverf, Boot lak, Antifouling, Boot primer, Boot plamuur, Boot reiniging.
Bij deze online verf winkel is alles op het gebied van verf en reiniging te koop.
Ook de schilderbenodigdheden zijn in ruime mate aanwezig zoals, schuurpapier, kwasten, verfrollers, afplakmateriaal, enz.
Zo word het onderhoud van uw polyesterboot, houtenboot of metalenboot een stuk eenvoudiger.
Gewoon van uit uw eigen huis kunt u alle benodigde materialen bestellen, die dan ook nog netjes bij u thuis kunnen worden bezorgd
Een hele duidelijke website met. net geprijsde verfartikelen.
Wij denken dat we het schilderen of welk onderhoud dan ook, met deze partner voor u een. stuk plezieriger maken.


/ naar de winkel /

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Dealerschap.

aquapeche en aqua bass boot

25 december 2020 - Wist u dat Rigiflex een hele mooie kwalitatief, oerdegelijke, stabiele, onverwoestbare, onzinkbare, betaalbare lijn met visboten heeft. Dat begint al met de Aquapeche 3.oo de 3.50 en 3.70 en daar is nu de aqua bass 370 boot bijgekomen, betaalbare visboten voor zowel de pleziervisser als de meer fanatieke visser. De boten zijn ontworpen DOOR vissers VOOR vissers en zijn als standaard boten te leveren maar ook met alle denkbare accessoires voor de meest veel... lees verder »

polyester onderhoud en reparatie

7 december 2020 - Omdat de service van ons niet stopt na de aankoop van uw sloep of boot, zijn wij samenwerking gaan zoeken met een online aanbieder. Twee weten meer als een nietwaar, wij vonden een bedrijf gespecialiseerd in onderhoud - reparatie producten voor polyester. Een specialist op het gebied van harssystemen, kitten, lijmen en lakken, die een heel uitgebreide lijn van producten voor uw polyesterboot aanbood. Met een aanbod dat nog veel verder gaat , dan alleen on... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.