bootaccesoires -verf

bootaccesoires -verf

Voor het reinigen, verven of het winteronderhoud aan uw boot of sloep, hebben wij van Sloepenkoning de online samenwerking gezocht met een grootheid op het gebied van; Bootverf, Boot lak, Antifouling, Boot primer, Boot plamuur, Boot reiniging.
Bij deze online verf winkel is alles op het gebied van verf en reiniging te koop.
Ook de schilderbenodigdheden zijn in ruime mate aanwezig zoals, schuurpapier, kwasten, verfrollers, afplakmateriaal, enz.
Zo word het onderhoud van uw polyesterboot, houtenboot of metalenboot een stuk eenvoudiger.
Gewoon van uit uw eigen huis kunt u alle benodigde materialen bestellen, die dan ook nog netjes bij u thuis kunnen worden bezorgd
Een hele duidelijke website met. net geprijsde verfartikelen.
Wij denken dat we het schilderen of welk onderhoud dan ook, met deze partner voor u een. stuk plezieriger maken.


/ naar de winkel /

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Dealerschap.

aquapeche en aqua bass boot

25 december 2020 - Wist u dat Rigiflex een hele mooie kwalitatief, oerdegelijke, stabiele, onverwoestbare, onzinkbare, betaalbare lijn met visboten heeft. Dat begint al met de Aquapeche 3.oo de 3.50 en 3.70 en daar is nu de aqua bass 370 boot bijgekomen, betaalbare visboten voor zowel de pleziervisser als de meer fanatieke visser. De boten zijn ontworpen DOOR vissers VOOR vissers en zijn als standaard boten te leveren maar ook met alle denkbare accessoires voor de meest veel... lees verder »

Bootverzekering.

19 december 2020 - Een mooie nieuwe of tweedehandse sloep of boot aangeschaft en hoewel sloepenkoning een goedkoop adres is. wilt u de risico's van schade of diefstal toch wel graag afschermen, een ongeluk zit in een klein hoekje niet waar. Om onze dienstverlening uit te breiden zijn wij op zoek gegaan naar een betrouwbare partner die uw boot of sloep kon verzekeren. Zoek en gij zult vinden en dat is,, zeggen wij met gepaste trots,, gelukt. Deze verzekeringsmaatschappij kunn... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.