bootaccessoires-Reddingshop

bootaccessoires-Reddingshop

.Online uw Watersportartikelen aanschaffen voor uw sloep of boot , zoals landvasten, ankerlijnen, fenders, ankers, vlaggen, haakstokken, zwemtrap enz.
Dat is mogelijk bij de online partner van Sloepenkoning met een heel gevarieerd aanbod van watersportartikelen, reddingmaterialen en hulpverleningsmateriaal.
Van de producten die onze partner aanbied, is het aanbod van eerste hulpartikelen bij uitstek een product wat vaak niet aan boord is .
Voor reddingmaterialen is er geen NEE te koop, zwemvesten, reddingsvesten, reddingslijnen, reddingsboeien, enz.
Tijdens het scrollen zult u zich verbazen over het grote aanbod aan artikelen, wat ook nog steeds word uitgebreid.
Een overzichtelijke en prima werkende website met een logische structuur en geen geheimen.
Alle artikelen staan geprijsd op de site.
En kijk ook even op de aanbiedingen pagina, staan geregeld artikelen met enorme kortingen.

/ naar de winkel /

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Dealerschap.

aquapeche en aqua bass boot

25 december 2020 - Wist u dat Rigiflex een hele mooie kwalitatief, oerdegelijke, stabiele, onverwoestbare, onzinkbare, betaalbare lijn met visboten heeft. Dat begint al met de Aquapeche 3.oo de 3.50 en 3.70 en daar is nu de aqua bass 370 boot bijgekomen, betaalbare visboten voor zowel de pleziervisser als de meer fanatieke visser. De boten zijn ontworpen DOOR vissers VOOR vissers en zijn als standaard boten te leveren maar ook met alle denkbare accessoires voor de meest veel... lees verder »

Bootverzekering.

19 december 2020 - Een mooie nieuwe of tweedehandse sloep of boot aangeschaft en hoewel sloepenkoning een goedkoop adres is. wilt u de risico's van schade of diefstal toch wel graag afschermen, een ongeluk zit in een klein hoekje niet waar. Om onze dienstverlening uit te breiden zijn wij op zoek gegaan naar een betrouwbare partner die uw boot of sloep kon verzekeren. Zoek en gij zult vinden en dat is,, zeggen wij met gepaste trots,, gelukt. Deze verzekeringsmaatschappij kunn... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.