Boottrailers

Boottrailers - Sloepenkoning.nl

Natuurlijk wilt u uw sloep op een veilige en comfortabele manier kunnen vervoeren. De Sloepenkoning.nl maakt het u makkelijk door u bij de aankoop van uw nieuwe sloep ook de bijpassende boottrailer aan te bieden.

Een geschikte trailer voor uw sloep kiest u aan de hand van de maat en het gewicht van uw boot. Een trailer dient altijd voorzien zijn van kimrollen, bandlier en meestal ook van speciale kielrollen, een boegsteun en natuurlijk een lichtbak met kentekenplaathouder.

Voor extra gemak tijdens het uit het water halen kan er op bijna elke trailer een centreerset worden gemonteerd. Hierdoor komt de boot kaarsrecht op de trailer te liggen en dit is vooral handig als je het traileren alleen doet, zonder hulp van iemand anders.

Alles dient om uw boot zo gemakkelijk en stabiel mogelijk in en uit het water te halen en om ervoor te zorgen dat u uw boot veilig over de weg kunt vervoeren.

De meeste boottrailers zijn goedgekeurd door de RDW en beschikken over een COC goedkeuring zodat u deze mag gebruiken op de openbare weg. Echter zijn er ook stallingstrailers op de markt waarmee u niet de openbare weg op mag.

Informeer bij ons vrijblijvend naar de best verkochte trailers specifiek geschikt voor de sloep van uw keuze. Neem contact met ons op.

stormschade

27 juni 2020 - Een lokaal noodweer heeft het dak van het pand afgerukt en dus ook van onze showroom vanaf heden is de showroom gesloten.Gelukkig hebben zich geen persoonlijke ongelukken voorgedaan en bleef het bij materiële schade.Hoe we verdergaan is nog niet bekend maar dat we verdergaan is zeker,maria post wel het een en ander aan foto's op ons FB... lees verder »

Vaarbewijs

29 maart 2020 - wanneeer heb je een vaarbewijs nodig in Nederland heb je een klein vaarbewijs (vaarbewijs 1) nodig als je boot langer is dan 15 meter of een snelle motorboot is. Onder een snelle motorboot verstaan we een boot die sneller kan varen als 20 KM/H. Met klein vaarbewijs 1 mag je schepen tot 25 meter varen, jetski's, waterscooters en speedboten met onbeperkte PK's de enigste beperking betreft het vaargebied je mag alleen op rivieren, kanalen en meren. Met klein vaa... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.