Boottrailers

Boottrailers -

Natuurlijk wilt u uw sloep op een veilige en comfortabele manier kunnen vervoeren. De Sloepenkoning.nl maakt het u makkelijk door u bij de aankoop van uw nieuwe sloep ook de bijpassende boottrailer aan te bieden.

Een geschikte trailer voor uw sloep kiest u aan de hand van de maat en het gewicht van uw boot. Een trailer dient altijd voorzien zijn van kimrollen, bandlier en meestal ook van speciale kielrollen, een boegsteun en natuurlijk een lichtbak met kentekenplaathouder.

Voor extra gemak tijdens het uit het water halen kan er op bijna elke trailer een centreerset worden gemonteerd. Hierdoor komt de boot kaarsrecht op de trailer te liggen en dit is vooral handig als je het traileren alleen doet, zonder hulp van iemand anders.

Alles dient om uw boot zo gemakkelijk en stabiel mogelijk in en uit het water te halen en om ervoor te zorgen dat u uw boot veilig over de weg kunt vervoeren.

De meeste boottrailers zijn gekeurd en beschikken over een COC goedkeuring zodat u deze mag gebruiken op de openbare weg. Echter zijn er ook stallingstrailers op de markt waarmee u niet de openbare weg op mag.

Informeer bij ons vrijblijvend naar de best verkochte trailers specifiek geschikt voor de sloep van uw keuze. Neem contact met ons op.

aquapeche en aqua bass boot

25 december 2020 - Wist u dat Rigiflex een hele mooie kwalitatief, oerdegelijke, stabiele, onverwoestbare, onzinkbare, betaalbare lijn met visboten heeft. Dat begint al met de Aquapeche 3.oo de 3.50 en 3.70 en daar is nu de aqua bass 370 boot bijgekomen, betaalbare visboten voor zowel de pleziervisser als de meer fanatieke visser. De boten zijn ontworpen DOOR vissers VOOR vissers en zijn als standaard boten te leveren maar ook met alle denkbare accessoires voor de meest veel... lees verder »

Vaarbewijs

10 december 2020 - wanneer heb je een vaarbewijs nodig In Nederland heb je een klein vaarbewijs (vaarbewijs 1) nodig als je boot langer is dan 15 meter of een snelle motorboot is. Onder een snelle motorboot verstaan we een boot die sneller kan varen als 20 KM/H. Met klein vaarbewijs 1 mag je schepen tot 25 meter varen, jetski's, waterscooters en speedboten met onbeperkte PK's de enige beperking betreft het vaargebied en de ter plaatse geldende geboden en verboden, je mag alle... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.