Boottrailers

Boottrailers

NIEUWE, Degelijke, Stevige, Boottrailer, de aanhangwagen om boten of waterscooters te vervoeren.
Het frame is gemaakt van rechthoekige , koud gebogen stalenprofielen, wat het tot een heel stevig geheel maakt. De profielen zijn thermisch verzinkt, wat resulteert in een hoge corrosiebestendigheid. De trailer is opgebouwd met componenten die hun bestaansrecht al bewezen hebben zoals, Steelpress, Knott en Alko.
Uitgerust met kielrollen en kimrollen of steunplanken is de trailer geschikt voor zowel Boot, Rib, Rubberboot, jetski als waterscooter. Met een verstelbare dissel, rollen en lier is de trailer heel flexibel in lengte.
De trailers zijn in drie verschillende lengtes, de 3,1 met een minimale bootlengte van 2,60 meter tot maximaal 3,10 meter is het een degelijke compacte trailer met de externe trailer afmeting van 3,80 bij 1,25 neemt de trailer ook niet veel ruimte in bij huis. Met een eigen gewicht van 140kg en een totaal maximum gewicht van 750 kg blijft er ruim genoeg laadvermogen over voor de boot.

De 4,3 is geschikt voor boten van 3,20 meter tot 4,30 meter en is evenals de 3,1 geheel af te stellen naar de boot. De afmetingen van de trailer 4,90 x1,70 met een eigen gewicht van 150 kg en een totaal toelaatbaar gewicht van 750kg geeft een laadvermogen van 600 kg.
De 5,0 kan boten vervoeren van 3,80 meter tot 5,00 meter Is ook uitgerust met de verstelmogelijkheden zoals bij zijn kleinere soortgenoten, maar met een trailer afmeting van 5,60x 1,70 een stukje groter. Al merk je daar in het gewicht weinig van. Met een totaal toelaatbaar gewicht van 750 kg en eigen gewicht van 175 kg blijft er 575 kg aan laadvermogen over. Voor de meeste boten met deze afmeting ruim voldoende.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Dealerschap.

  • Boottrailers
  • Boottrailers
  • Boottrailers
  • Boottrailers

aquapeche en aqua bass boot

25 december 2020 - Wist u dat Rigiflex een hele mooie kwalitatief, oerdegelijke, stabiele, onverwoestbare, onzinkbare, betaalbare lijn met visboten heeft. Dat begint al met de Aquapeche 3.oo de 3.50 en 3.70 en daar is nu de aqua bass 370 boot bijgekomen, betaalbare visboten voor zowel de pleziervisser als de meer fanatieke visser. De boten zijn ontworpen DOOR vissers VOOR vissers en zijn als standaard boten te leveren maar ook met alle denkbare accessoires voor de meest veel... lees verder »

Bootverzekering.

19 december 2020 - Een mooie nieuwe of tweedehandse sloep of boot aangeschaft en hoewel sloepenkoning een goedkoop adres is. wilt u de risico's van schade of diefstal toch wel graag afschermen, een ongeluk zit in een klein hoekje niet waar. Om onze dienstverlening uit te breiden zijn wij op zoek gegaan naar een betrouwbare partner die uw boot of sloep kon verzekeren. Zoek en gij zult vinden en dat is,, zeggen wij met gepaste trots,, gelukt. Deze verzekeringsmaatschappij kunn... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.