bootvlag

bootvlag

tja, een boot zonder vlag dat kan eigenlijk niet, daarom is sloepenkoning een partner van vlaggenclub geworden. Werkelijk alle soorten en maten zijn hier te koop, niet alleen voor de maritieme sector maar ook leveren zij alle formaten, Landvlaggen, Provincievlaggen, Gemeentevlaggen en gelegenheidsvlaggen, gemaakt van hoge kwaliteit en stevig vlaggendoek.

De accessoires zijn ook in ruime mate aanwezig, vlaggenstokken, vlaggenmasten en andere accessoires om de vlag mooi te kunnen bevestigen.

Als zij de vlag niet in hun programma hebben, moet die vlag nog gemaakt worden en laat dat nu ook mogelijk zijn bij de vlaggenclub. Een vlag met je eigen ontwerp hoe leuk is dat.

De Maritieme vlaggen kunnen we onderverdelen in Seinvlaggen, Geuzenvlaggen, KNRM, Koninklijke watersport, pavoiseerlijnen(versierlijnen),en de sloepenvlaggen de zogeheten Oud Hollandse vlaggen.

De provincievlag zien we ook heel vaak gevoerd worden op boten, wanneer u in hun webshop op de provincievlag van u keuze klikt krijgt u alle formaten vlaggen en wimpels te zien.Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Dealerschap.

aquapeche en aqua bass boot

25 december 2020 - Wist u dat Rigiflex een hele mooie kwalitatief, oerdegelijke, stabiele, onverwoestbare, onzinkbare, betaalbare lijn met visboten heeft. Dat begint al met de Aquapeche 3.oo de 3.50 en 3.70 en daar is nu de aqua bass 370 boot bijgekomen, betaalbare visboten voor zowel de pleziervisser als de meer fanatieke visser. De boten zijn ontworpen DOOR vissers VOOR vissers en zijn als standaard boten te leveren maar ook met alle denkbare accessoires voor de meest veel... lees verder »

Bootverzekering.

19 december 2020 - Een mooie nieuwe of tweedehandse sloep of boot aangeschaft en hoewel sloepenkoning een goedkoop adres is. wilt u de risico's van schade of diefstal toch wel graag afschermen, een ongeluk zit in een klein hoekje niet waar. Om onze dienstverlening uit te breiden zijn wij op zoek gegaan naar een betrouwbare partner die uw boot of sloep kon verzekeren. Zoek en gij zult vinden en dat is,, zeggen wij met gepaste trots,, gelukt. Deze verzekeringsmaatschappij kunn... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.