bootvlag

bootvlag

tja, een boot zonder vlag dat kan eigenlijk niet, daarom is sloepenkoning een partner van vlaggenclub geworden. Werkelijk alle soorten en maten zijn hier te koop, niet alleen voor de maritieme sector maar ook leveren zij alle formaten, Landvlaggen, Provincievlaggen, Gemeentevlaggen en gelegenheidsvlaggen, gemaakt van hoge kwaliteit en stevig vlaggendoek.

De accessoires zijn ook in ruime mate aanwezig, vlaggenstokken, vlaggenmasten en andere accessoires om de vlag mooi te kunnen bevestigen.

Als zij de vlag niet in hun programma hebben, moet die vlag nog gemaakt worden en laat dat nu ook mogelijk zijn bij de vlaggenclub. Een vlag met je eigen ontwerp hoe leuk is dat.

De Maritieme vlaggen kunnen we onderverdelen in Seinvlaggen, Geuzenvlaggen, KNRM, Koninklijke watersport, pavoiseerlijnen(versierlijnen),en de sloepenvlaggen de zogeheten Oud Hollandse vlaggen.

De provincievlag zien we ook heel vaak gevoerd worden op boten, wanneer u in hun webshop op de provincievlag van u keuze klikt krijgt u alle formaten vlaggen en wimpels te zien.Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Dealerschap.

aquapeche en aqua bass boot

25 december 2020 - Wist u dat Rigiflex een hele mooie kwalitatief, oerdegelijke, stabiele, onverwoestbare, onzinkbare, betaalbare lijn met visboten heeft. Dat begint al met de Aquapeche 3.oo de 3.50 en 3.70 en daar is nu de aqua bass 370 boot bijgekomen, betaalbare visboten voor zowel de pleziervisser als de meer fanatieke visser. De boten zijn ontworpen DOOR vissers VOOR vissers en zijn als standaard boten te leveren maar ook met alle denkbare accessoires voor de meest veel... lees verder »

polyester onderhoud en reparatie

7 december 2020 - Omdat de service van ons niet stopt na de aankoop van uw sloep of boot, zijn wij samenwerking gaan zoeken met een online aanbieder. Twee weten meer als een nietwaar, wij vonden een bedrijf gespecialiseerd in onderhoud - reparatie producten voor polyester. Een specialist op het gebied van harssystemen, kitten, lijmen en lakken, die een heel uitgebreide lijn van producten voor uw polyesterboot aanbood. Met een aanbod dat nog veel verder gaat , dan alleen on... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.