Botenaanbod en foto's

1 2 > »
voorraad - Sloepenkoning.nl

voorraad

... lees verder »

Cap 300 - Sloepenkoning.nl

Cap 300

De "Cap"300 is de kleinste van de Cap serie en is een lichte gemakkelijk trailerbare sportieve boot met een grote afsluitbare opbergruimte in de boe... lees verder »

Aquapeche 300 - Sloepenkoning.nl

Aquapeche 300

Klein maar fijn dat geld zeker voor deze Aquapeche 300,ontwikkeld door vissers voor vissers.Of u nu kleine sloten of brede kanalen wilt afstruinen,het... lees verder »

New matic 300 - Sloepenkoning.nl

New matic 300

De new matic 300 is de kleinste van de serie Reddingsboten en vooral populair bij roei en zeilverenigingen.Met zijn lichte gewicht en geringe diepgang... lees verder »

New matic 360 - Sloepenkoning.nl

New matic 360

De bestseller wat betreft de reddingsdiensten word ook veel ingezet bij zeilscholen,scouting, enz,,wat maar weer eens aantoont hoe sterk en veilig dez... lees verder »

Cap 360 - Sloepenkoning.nl

Cap 360

De Cap 360 is de meest voorkomende bijboot aan boord van binnenvaartschepen in heel Europa.Dat moet voor de rekreatieve gebruiker toch een geruststell... lees verder »

Cap 370 std - Sloepenkoning.nl

Cap 370 std

De cap 370 is in principe een kleine cap 400 zeer stabiel, klein, makkelijk te hanteren en door het maximale motorvermogen van 30Pk inzetbaar voor een... lees verder »

Aquapeche 370 - Sloepenkoning.nl

Aquapeche 370

Aquapeche 370, ontstaan als visboot en of u nu op grote meren of smalle kanalen vist de aquapeche 370 voelt zich overal als een vis in het water.Zeer ... lees verder »

Cap 370 console - Sloepenkoning.nl

Cap 370 console

De Cap 370 Console heeft dezelfde specificaties als de cap 370 std het grote verschil,tussen de twee cap 370 boten is, dat de cap 370 console de klein... lees verder »

Cap 400 std - Sloepenkoning.nl

Cap 400 std

De Rigiflex Cap 400 is meer dan een boot,Het is een echte boot.Stap aan boord en ervaar hoeveel ruimte er is en met de grote opbergvakken in de banken... lees verder »

1 2 > »

stormschade

27 juni 2020 - Een lokaal noodweer heeft het dak van het pand afgerukt en dus ook van onze showroom vanaf heden is de showroom gesloten.Gelukkig hebben zich geen persoonlijke ongelukken voorgedaan en bleef het bij materiële schade.Hoe we verdergaan is nog niet bekend maar dat we verdergaan is zeker,maria post wel het een en ander aan foto's op ons FB... lees verder »

Vaarbewijs

29 maart 2020 - wanneeer heb je een vaarbewijs nodig in Nederland heb je een klein vaarbewijs (vaarbewijs 1) nodig als je boot langer is dan 15 meter of een snelle motorboot is. Onder een snelle motorboot verstaan we een boot die sneller kan varen als 20 KM/H. Met klein vaarbewijs 1 mag je schepen tot 25 meter varen, jetski's, waterscooters en speedboten met onbeperkte PK's de enigste beperking betreft het vaargebied je mag alleen op rivieren, kanalen en meren. Met klein vaa... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.