Botenaanbod en foto_s

1 2 > »
kontra 350 -

kontra 350

Boot is standaard uitgerust met; RVS railing-Boegbank met afsluitbaar opbergvak-RVS motorplaat-2X achter kikker-bodemplug. Leverbaar in meerdere kleur... lees verder »

Kontra 400 -

Kontra 400

Boot is standaard uitgerust met; RVS railing-Boegbank met afsluitbaar opbergvak-RVS motorplaat-2X achter kikker-bodemplug. Leverbaar in meerdere kleur... lees verder »

Kontra 450 -

Kontra 450

Boot is standaard uitgerust met: RVS railing, 4X boegkast, RVS motorplaat, 4X kikker, Bodemplug. leverbaar in meerdere kleuren en met stuurconsole.(zi... lees verder »

Cap 300 -

Cap 300

De "Cap"300 is de kleinste van de Cap serie en is een lichte gemakkelijk trailerbare sportieve boot met een grote afsluitbare opbergruimte in de boe... lees verder »

Aquapeche 300 -

Aquapeche 300

Klein maar fijn dat geld zeker voor deze Aquapeche 300,ontwikkeld door vissers voor vissers. Of u nu kleine sloten of brede kanalen wilt afstruinen, h... lees verder »

New matic 300 -

New matic 300

De new matic 300 is de kleinste van de serie Reddingsboten en vooral populair bij roei en zeil verenigingen. Met zijn lichte gewicht en geringe diepga... lees verder »

New matic 360 -

New matic 360

De bestseller wat betreft de reddingsdiensten word ook veel ingezet bij zeilscholen, scouting, enz, wat maar weer eens aantoont hoe sterk en veilig de... lees verder »

Cap 360 -

Cap 360

De Cap 360 is de meest voorkomende bijboot aan boord van binnenvaartschepen in heel Europa. Dat moet voor de recreatieve gebruiker toch een geruststel... lees verder »

Cap 370 std -

Cap 370 std

De cap 370 is in principe een kleine cap 400 zeer stabiel, klein, makkelijk te hanteren en door het maximale motorvermogen van 30Pk inzetbaar voor een... lees verder »

Aquapeche 370 -

Aquapeche 370

Aquapeche 370, ontstaan als visboot en of u nu op grote meren of smalle kanalen vist de aquapeche 370 voelt zich overal als een vis in het water. Zeer... lees verder »

1 2 > »

aquapeche en aqua bass boot

25 december 2020 - Wist u dat Rigiflex een hele mooie kwalitatief, oerdegelijke, stabiele, onverwoestbare, onzinkbare, betaalbare lijn met visboten heeft. Dat begint al met de Aquapeche 3.oo de 3.50 en 3.70 en daar is nu de aqua bass 370 boot bijgekomen, betaalbare visboten voor zowel de pleziervisser als de meer fanatieke visser. De boten zijn ontworpen DOOR vissers VOOR vissers en zijn als standaard boten te leveren maar ook met alle denkbare accessoires voor de meest veel... lees verder »

Vaarbewijs

10 december 2020 - wanneer heb je een vaarbewijs nodig In Nederland heb je een klein vaarbewijs (vaarbewijs 1) nodig als je boot langer is dan 15 meter of een snelle motorboot is. Onder een snelle motorboot verstaan we een boot die sneller kan varen als 20 KM/H. Met klein vaarbewijs 1 mag je schepen tot 25 meter varen, jetski's, waterscooters en speedboten met onbeperkte PK's de enige beperking betreft het vaargebied en de ter plaatse geldende geboden en verboden, je mag alle... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.