Botenaanbod en foto_s

« < 1 2
Cap 370 console -

Cap 370 console

De Cap 370 Console heeft dezelfde specificaties als de cap 370 std het grote verschil, tussen de twee cap 370 boten is, dat de cap 370 console de klei... lees verder »

Cap 400 std -

Cap 400 std

De Rigiflex Cap 400 is meer dan een boot, Het is een echte boot. Stap aan boord en ervaar hoeveel ruimte er is en met de grote opbergvakken in de bank... lees verder »

New matic 400 -

New matic 400

Gemaakt met volledig ge├»mpregneerde UV bescherming , zeer sterk Polyethyleen materiaal, een dubbelwandige romp en zo kunnen we nog even doorgaan maar... lees verder »

Cap 400 console -

Cap 400 console

De cap 400 console is een grotere versie van de cap 370 console en is in alles net iets groter. Word geleverd met console en achterbank met ruimte ond... lees verder »

« < 1 2

aquapeche en aqua bass boot

25 december 2020 - Wist u dat Rigiflex een hele mooie kwalitatief, oerdegelijke, stabiele, onverwoestbare, onzinkbare, betaalbare lijn met visboten heeft. Dat begint al met de Aquapeche 3.oo de 3.50 en 3.70 en daar is nu de aqua bass 370 boot bijgekomen, betaalbare visboten voor zowel de pleziervisser als de meer fanatieke visser. De boten zijn ontworpen DOOR vissers VOOR vissers en zijn als standaard boten te leveren maar ook met alle denkbare accessoires voor de meest veel... lees verder »

Bootverzekering.

19 december 2020 - Een mooie nieuwe of tweedehandse sloep of boot aangeschaft en hoewel sloepenkoning een goedkoop adres is. wilt u de risico's van schade of diefstal toch wel graag afschermen, een ongeluk zit in een klein hoekje niet waar. Om onze dienstverlening uit te breiden zijn wij op zoek gegaan naar een betrouwbare partner die uw boot of sloep kon verzekeren. Zoek en gij zult vinden en dat is,, zeggen wij met gepaste trots,, gelukt. Deze verzekeringsmaatschappij kunn... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.