Botenaanbod en foto's

« < 1 2
Cap 370 console - Sloepenkoning.nl

Cap 370 console

De Cap 370 Console heeft dezelfde specificaties als de cap 370 std het grote verschil, tussen de twee cap 370 boten is, dat de cap 370 console de klei... lees verder »

Cap 400 std - Sloepenkoning.nl

Cap 400 std

De Rigiflex Cap 400 is meer dan een boot, Het is een echte boot. Stap aan boord en ervaar hoeveel ruimte er is en met de grote opbergvakken in de bank... lees verder »

New matic 400 - Sloepenkoning.nl

New matic 400

Gemaakt met volledig ge├»mpregneerde UV bescherming , zeer sterk Polyethyleen materiaal, een dubbelwandige romp en zo kunnen we nog even doorgaan maar... lees verder »

Cap 400 console - Sloepenkoning.nl

Cap 400 console

De cap 400 console is een grotere versie van de cap 370 console en is in alles net iets groter. Word geleverd met console en achterbank met ruimte ond... lees verder »

« < 1 2

aquapeche en aqua bass boot

25 december 2020 - Wist u dat Rigiflex een hele mooie kwalitatief, oerdegelijke, stabiele, onverwoestbare, onzinkbare, betaalbare lijn met visboten heeft. Dat begint al met de Aquapeche 3.oo de 3.50 en 3.70 en daar is nu de aqua bass 370 boot bijgekomen, betaalbare visboten voor zowel de pleziervisser als de meer fanatieke visser. De boten zijn ontworpen DOOR vissers VOOR vissers en zijn als standaard boten te leveren maar ook met alle denkbare accessoires voor de meest veel... lees verder »

polyester onderhoud en reparatie

7 december 2020 - Omdat de service van ons niet stopt na de aankoop van uw sloep of boot, zijn wij samenwerking gaan zoeken met een online aanbieder. Twee weten meer als een nietwaar, wij vonden een bedrijf gespecialiseerd in onderhoud - reparatie producten voor polyester. Een specialist op het gebied van harssystemen, kitten, lijmen en lakken, die een heel uitgebreide lijn van producten voor uw polyesterboot aanbood. Met een aanbod dat nog veel verder gaat , dan alleen on... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.