Dealerschap sloepen, motoren en boottrailers

kamperen -

kamperen

U zou graag u vaargebied vergroten, een lang weekend varen met uw sloep of misschien een korte vakantie i,p.v. een dag of middag varen. Het is logisc... lees verder »

waterpret -

waterpret

Watersport op zijn breedst moest het worden, dus ook een partner voor nog meer waterplezier gevonden. Wij hadden een beetje zwemspullen in gedachten,... lees verder »

bootaccessoires-visspul -

bootaccessoires-visspul

voordat we kunnen gaan vissen met onze Aquapeche visboot zullen we eerst onze visuitrusting aan moeten vullen, ook daarvoor kunt u via sloepenkoning t... lees verder »

bootvlag -

bootvlag

tja, een boot zonder vlag dat kan eigenlijk niet, daarom is sloepenkoning een partner van vlaggenclub geworden. Werkelijk alle soorten en maten zijn h... lees verder »

online SUP-Kajak -

online SUP-Kajak

SUP, Stand Up Paddle een nieuwe manier van watersportbeleving een soort van fitness maar dan lekker buiten op het water. Opblaasbare SUP boards en Kaj... lees verder »

maritieme decoratie -

maritieme decoratie

Sloepenkoning denkt met deze online winkel een partner te hebben gevonden voor het hele gezin. Met maritieme, nautische, decoratieve artikelen zoals ... lees verder »

bootaccessoires -polyester, onderhoud en reparatie -

bootaccessoires -polyester, onderhoud en reparatie

Omdat de service van ons niet stopt na de aankoop van uw sloep of boot, zijn wij samenwerking gaan zoeken met een online aanbieder. Twee weten meer al... lees verder »

bootaccesoires -verf -

bootaccesoires -verf

Voor het reinigen, verven of het winteronderhoud aan uw boot of sloep, hebben wij van Sloepenkoning de online samenwerking gezocht met een grootheid o... lees verder »

bootaccessoires-Reddingshop -

bootaccessoires-Reddingshop

.Online uw Watersportartikelen aanschaffen voor uw sloep of boot , zoals landvasten, ankerlijnen, fenders, ankers, vlaggen, haakstokken, zwemtrap enz.... lees verder »

Rigiflex -

Rigiflex

In 1957 had Henry Jeanneau,al gepassioneerd door vliegtuigen en auto's zojuist een nieuwe passie voor powerboating ontdekt een passie die begon toen h... lees verder »

aquapeche en aqua bass boot

25 december 2020 - Wist u dat Rigiflex een hele mooie kwalitatief, oerdegelijke, stabiele, onverwoestbare, onzinkbare, betaalbare lijn met visboten heeft. Dat begint al met de Aquapeche 3.oo de 3.50 en 3.70 en daar is nu de aqua bass 370 boot bijgekomen, betaalbare visboten voor zowel de pleziervisser als de meer fanatieke visser. De boten zijn ontworpen DOOR vissers VOOR vissers en zijn als standaard boten te leveren maar ook met alle denkbare accessoires voor de meest veel... lees verder »

Vaarbewijs

10 december 2020 - wanneer heb je een vaarbewijs nodig In Nederland heb je een klein vaarbewijs (vaarbewijs 1) nodig als je boot langer is dan 15 meter of een snelle motorboot is. Onder een snelle motorboot verstaan we een boot die sneller kan varen als 20 KM/H. Met klein vaarbewijs 1 mag je schepen tot 25 meter varen, jetski's, waterscooters en speedboten met onbeperkte PK's de enige beperking betreft het vaargebied en de ter plaatse geldende geboden en verboden, je mag alle... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.