Dealerschap sloepen, motoren en boottrailers

Gerty Koning heeft twee aanvragen lopen voor officieel dealerschap, deze zijn nog in behandeling.

Bootaccessoires - Sloepenkoning.nl

Bootaccessoires

Under construction... lees verder »

Boottrailers - Sloepenkoning.nl

Boottrailers

Under construction... lees verder »

ePropulsion - Sloepenkoning.nl

ePropulsion

De toekomst van Duurzame Elektrische aandrijving voor de watersport is in goede handen bij de toegewijde ingenieurs van ePropulsion.Dit relatief jonge... lees verder »

Rigiflex - Sloepenkoning.nl

Rigiflex

In 1957 had Henry Jeanneau,al gepassioneerd door vliegtuigen en auto's zojuist een nieuwe passie voor powerboating ontdekt een passie die begon toen ... lees verder »

stormschade

27 juni 2020 - Een lokaal noodweer heeft het dak van het pand afgerukt en dus ook van onze showroom vanaf heden is de showroom gesloten.Gelukkig hebben zich geen persoonlijke ongelukken voorgedaan en bleef het bij materiële schade.Hoe we verdergaan is nog niet bekend maar dat we verdergaan is zeker,maria post wel het een en ander aan foto's op ons FB... lees verder »

Vaarbewijs

29 maart 2020 - wanneeer heb je een vaarbewijs nodig in Nederland heb je een klein vaarbewijs (vaarbewijs 1) nodig als je boot langer is dan 15 meter of een snelle motorboot is. Onder een snelle motorboot verstaan we een boot die sneller kan varen als 20 KM/H. Met klein vaarbewijs 1 mag je schepen tot 25 meter varen, jetski's, waterscooters en speedboten met onbeperkte PK's de enigste beperking betreft het vaargebied je mag alleen op rivieren, kanalen en meren. Met klein vaa... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.