Voordelen van elektrisch varen

elektrisch- varen

elektrisch- varen - Sloepenkoning.nl

Elektrisch varen, het is onvermijdelijk. De opkomst van groene soorten vervoermiddelen is niet te stuiten en niet meer weg te denken uit onze zoektocht naar milieuvriendelijke oplossingen.
Ergens hoort het wel bij het beleven van een ultieme rust ervaring op het water, geen herrie veroorzakende motoren, maar stilletjes voort glijden op het water in een sloepje met een elektrische motor. Stil, schoon en goedkoop “tanken”.
De voordelen zijn duidelijk: u vaart geluidloos en verstoort niet de natuur en de vogels. U vaart schoon want zonder uitstoot en trillingen De motor vraagt zo goed als geen onderhoud.
De ontwikkelingen op het gebied van elektrisch varen, met name de accu's en de daarbij horende kennis, heeft ons doen besluiten om deze expertise bij een expert op dit vakgebied neer te leggen. Daarom zijn wij een partner gaan zoeken die alle informatie en kennis kan verstrekken waar u om vraagt.
Daar zijn wij in geslaagd een assortiment waar je u tegen zegt en alle kennis van de nieuwste ontwikkelingen paraat. Elektrische motoren in alle soorten en maten een ruim aanbod van accu's en aanverwante producten.
Complete vaarsets, accu en lader, maar ook producten zoals Fishfinders & Navionics kaarten en zonnepanelen allemaal online te verkrijgen.
Ook de benodigde zekeringen, kabels en stekkers die nodig zijn om één en ander aan te sluiten, bijvoorbeeld in geval van walstroom aansluiting zijn in ruime hoeveelheden voorradig.

EBBM | dé webshop voor elektrische buitenboordmotoren

aquapeche en aqua bass boot - Sloepenkoning.nl

aquapeche en aqua bass boot

25 december 2020 - Wist u dat Rigiflex een hele mooie kwalitatief, oerdegelijke, stabiele, onverwoestbare, onzinkbare, betaalbare lijn met visboten heeft. Dat begint al met de Aquapeche 3.oo de 3.50 en 3.70 en daar is... lees verder »

polyester onderhoud en reparatie

7 december 2020 - Omdat de service van ons niet stopt na de aankoop van uw sloep of boot, zijn wij samenwerking gaan zoeken met een online aanbieder. Twee weten meer als een nietwaar, wij vonden een bedrijf... lees verder »

  •  Sloepenkoning.nl
  •  Sloepenkoning.nl
  •  Sloepenkoning.nl
  •  Sloepenkoning.nl
  •  Sloepenkoning.nl

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.