ePropulsion

ePropulsion Sloepenkoning.nl

De toekomst van Duurzame Elektrische aandrijving voor de watersport is in goede handen bij de toegewijde ingenieurs van ePropulsion.Dit relatief jonge bedrijf weet door constante innovatie al een hele reeks kwalitatief hoogwaardige producten te leveren.
Wat ook terug te zien is in de toegenomen populariteit van het merk. De motoren onderscheiden zich door door de nieuwste motortechnieken en zijn fluisterstil.De bijbehorende accu's zijn speciaal ontwikkeld voor een zo hoog mogelijk rendement.Het mag duidelijk zijn dat zo'n jong bedrijf een hele moderne vormgeving hanteert en gebruiksvriendelijkheid en ergonomie een tweede natuur zijn voor de ontwerpers.Met de Spirit 1.0 (4PK),Navy 3(6PK)en de Navy 6 (10PK) kunnen wij al een breed publiek van elektrische motoren voorzien.Maar het zijn niet alleen buitenboordmotoren ook Pod drive motoren voor onder de boot en Vaquita motoren voor de kano of sup zijn te verkrijgen met ePropulsion.

assortment epropulsionDe ePropulsion Spirit 1.0 is een lichtgewicht (19KG) elektrische buitenboordmotor met een geintergreerde afneembare accu van duizend watt, vergelijkbaar met 4 pk verbrandingsmotor. Wordt geleverd met schroef, multifunctioneel display, accu, oplader en intelligente sleutel. spirit 1.0 r heeft de zelfde specificaties, maar bedient u met de afstandsbediening.Leverbaar in kort-/langstaart uitvoering.

Prijs:spirit 1.0 €1699.- spirit1.0+rPrijs:spirit 1.0 R €1999,-

Voedingsspanning: 40.7 V
Laadspanning: 46.2 V
Oplaadtijd: ca. 10 uur
radius langzaam: 60 KM-3.5 KM/U gebruiksduur: 5 uur
Radius half vermogen: 27 Km-5.2KM/U gebruiksduur: 2.5 uur
radius vol vermogen: 9 KM-9KM/U gebruiksduur 1 uur
Navy 3 is een onderhoudsvrije elektrische buitenboordmotor vergelijkbaar met 6 PK verbrandingsmotor maar dan met 0% emissie en geluidsarm.Als u duurzaam en comfortabel wilt varen is de navy 3 de perfecte keuze.Verkrijgbaar met tiller of afstandbediening, kort-/langstaart uitvoering.De navy 3 werkt met een losse accu van 48 volt en afhankelijk van u wensen omtrent actieradius kunnen wij de accu met de juiste inhoud leveren.

navy 3t Prijs;€2499,-langstaart +€50,-
navy 3 T&R
navy3R Prijs;€2499, langstaart +€50,-

De Navy 6.0 is de sterkste buitenboordmotor uit de ePropulsion serie op dit moment en is vergelijkbaar met een 10 pk verbrandingsmotor.Een Elegante verschijning die in 2015 de IF Design Award in ontvangst mocht nemen.Nu weet een ieder dat een mooi uiterlijk niets zegt over de prestaties, maar laat daar nu ook niets mis mee zijn,de hoogwaardige borstelloze gelijkstroommotor zal u verbazen in zijn prestatiedrang.De navy serie werkt met een losse accu (s) van 48 volt en deze zijn in verschillende vermogens leverbaar.De 6.0 is zowel in tiller (handvat) als wel in afstandbediening te leveren in langstaart of kortstaart uitvoering.

navy6.0-tiller en remote
navy 6-T Prijs;€2999,-de langstaart versie is €50,-duurder.
navy 6-R Prijs;€2999,-de langstaart versie is €50,-duurder.Pod drive motoren zijn motoren die onder de boot geplaatst worden, ook in deze markt doet ePropulsion van zich spreken met twee verschillende vermogens in motoren de 1,0 en de 3.0.De 1.0 werkt met de spirit accu en afstandbediening en de 3.0 met ieder samengesteld navy accupakket van 48 volt.

pod drive
prijzen zijn exclusief bediening,accu en lader,Prijs 1.0 €1099,- Prijs 3.0 €2299,-Vaquita is de lichtgewicht motor om onder je kano of sup te monteren.Voor net die extra stuwkracht met tegenwind of gewoon voor een lange tocht.De accu kan je een vol uur vol belasten, met een wat rustigere vaartocht tot wel een halve dag.De afstandbediening is draadloos en heeft 8 verschillende standen en een noodstop.De accu is in 3 uur weer volgeladen en is onzinkbaar.

vaquita Prijs;€799,-Accu's zijn er in veel soorten en maten, maar wat we het liefst zien is en accu die licht van gewicht is, veel stroom levert en een lange levensduur heeft, waar wij niet te veel naar om hoeven te kijken.De huidige ontwikkelingen in het land der accu's volgend kunnen we concluderen dat we de goede kant opgaan wat betreft de levensduur.De accu's van ePropulsion voldoen zeker aan deze wensen en zijn er al meerdere typen leverbaar variërend in vermogen.

ePropulsion accu's

Download PDF informatieDownload PDF informatie: epropulsion-2020-brochure-nld1109.pdf

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Dealerschap.

stormschade

27 juni 2020 - Een lokaal noodweer heeft het dak van het pand afgerukt en dus ook van onze showroom vanaf heden is de showroom gesloten.Gelukkig hebben zich geen persoonlijke ongelukken voorgedaan en bleef het bij materiële schade.Hoe we verdergaan is nog niet bekend maar dat we verdergaan is zeker,maria post wel het een en ander aan foto's op ons FB... lees verder »

Vaarbewijs

29 maart 2020 - wanneeer heb je een vaarbewijs nodig in Nederland heb je een klein vaarbewijs (vaarbewijs 1) nodig als je boot langer is dan 15 meter of een snelle motorboot is. Onder een snelle motorboot verstaan we een boot die sneller kan varen als 20 KM/H. Met klein vaarbewijs 1 mag je schepen tot 25 meter varen, jetski's, waterscooters en speedboten met onbeperkte PK's de enigste beperking betreft het vaargebied je mag alleen op rivieren, kanalen en meren. Met klein vaa... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.