kamperen

kamperen

U zou graag u vaargebied vergroten, een lang weekend varen met uw sloep of misschien een korte vakantie i,p.v. een dag of middag varen. Het is logisch dat er een mate van sleur ontstaat, als u keer op keer hetzelfde rondje vaart. De ene week linksom en de andere week rechtsom. Natuurlijk zijn er ook mensen die dat gevoel van vrijheid en geluk ervaren, door alleen maar op het water te zijn. Het partnerschap met deze webshop is bedoeld, voor mensen die hun vaargebied willen vergroten en ook eens een lang weekend willen varen, of er misschien een korte vakantie van maken. Of het nu gaat om kleding, tenten, slaapzak, koken, voeding, verlichting, alles om te kamperen, van huis te zijn en te overnachten is hier op voorraad. Het gaat te ver om alle producten hier te omschrijven omdat de webshop is gevuld met 3750 verschillende producten. Mocht u dus willen kamperen of overnachten met de boot, dan is dat met deze partner van sloepenkoning zeker mogelijk. Natuurlijk kan dat weekend of die korte vakantie ook zonder boot. Alleen een bezoek aan de webshop is al een beleving op zich, daar begint u kampeer avontuur al en zult u verbaasd zijn over de ongekende hoeveelheid verschillende producten en mogelijkheden, die zich voordoen bij een rondreis in deze webshop

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Dealerschap.

aquapeche en aqua bass boot

25 december 2020 - Wist u dat Rigiflex een hele mooie kwalitatief, oerdegelijke, stabiele, onverwoestbare, onzinkbare, betaalbare lijn met visboten heeft. Dat begint al met de Aquapeche 3.oo de 3.50 en 3.70 en daar is nu de aqua bass 370 boot bijgekomen, betaalbare visboten voor zowel de pleziervisser als de meer fanatieke visser. De boten zijn ontworpen DOOR vissers VOOR vissers en zijn als standaard boten te leveren maar ook met alle denkbare accessoires voor de meest veel... lees verder »

polyester onderhoud en reparatie

7 december 2020 - Omdat de service van ons niet stopt na de aankoop van uw sloep of boot, zijn wij samenwerking gaan zoeken met een online aanbieder. Twee weten meer als een nietwaar, wij vonden een bedrijf gespecialiseerd in onderhoud - reparatie producten voor polyester. Een specialist op het gebied van harssystemen, kitten, lijmen en lakken, die een heel uitgebreide lijn van producten voor uw polyesterboot aanbood. Met een aanbod dat nog veel verder gaat , dan alleen on... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.