maritieme decoratie

maritieme decoratie

Sloepenkoning denkt met deze online winkel een partner te hebben gevonden voor het hele gezin.
Met maritieme, nautische, decoratieve artikelen zoals ankers, model bootjes, reddingsboeien maar ook kapitein en matrozen kleding, speelgoed en woondecoraties zoals decoratieve visnetten met schelpen.
Haal het maritieme gevoel in huis of verras iemand anders met een surprise.
Luister het verjaardag feest van uw kind op met leuke maritieme gadgets zoals ballonnen, slingers, matrozen kleding, kapiteins uitrusting of vele andere betaalbare ,,hebbedingetjes,,
Met bijna 300 producten zit er altijd wel iets van u smaak tussen.
klik hier onder en typ in de zoekbalk "maritieme artikelen"

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Dealerschap.

aquapeche en aqua bass boot

25 december 2020 - Wist u dat Rigiflex een hele mooie kwalitatief, oerdegelijke, stabiele, onverwoestbare, onzinkbare, betaalbare lijn met visboten heeft. Dat begint al met de Aquapeche 3.oo de 3.50 en 3.70 en daar is nu de aqua bass 370 boot bijgekomen, betaalbare visboten voor zowel de pleziervisser als de meer fanatieke visser. De boten zijn ontworpen DOOR vissers VOOR vissers en zijn als standaard boten te leveren maar ook met alle denkbare accessoires voor de meest veel... lees verder »

Bootverzekering.

19 december 2020 - Een mooie nieuwe of tweedehandse sloep of boot aangeschaft en hoewel sloepenkoning een goedkoop adres is. wilt u de risico's van schade of diefstal toch wel graag afschermen, een ongeluk zit in een klein hoekje niet waar. Om onze dienstverlening uit te breiden zijn wij op zoek gegaan naar een betrouwbare partner die uw boot of sloep kon verzekeren. Zoek en gij zult vinden en dat is,, zeggen wij met gepaste trots,, gelukt. Deze verzekeringsmaatschappij kunn... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.