maritieme decoratie

maritieme decoratie

Sloepenkoning denkt met deze online winkel een partner te hebben gevonden voor het hele gezin.
Met maritieme, nautische, decoratieve artikelen zoals ankers, model bootjes, reddingsboeien maar ook kapitein en matrozen kleding, speelgoed en woondecoraties zoals decoratieve visnetten met schelpen.
Haal het maritieme gevoel in huis of verras iemand anders met een surprise.
Luister het verjaardag feest van uw kind op met leuke maritieme gadgets zoals ballonnen, slingers, matrozen kleding, kapiteins uitrusting of vele andere betaalbare ,,hebbedingetjes,,
Met bijna 300 producten zit er altijd wel iets van u smaak tussen.
klik hier onder en typ in de zoekbalk "maritieme artikelen"

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Dealerschap.

aquapeche en aqua bass boot

25 december 2020 - Wist u dat Rigiflex een hele mooie kwalitatief, oerdegelijke, stabiele, onverwoestbare, onzinkbare, betaalbare lijn met visboten heeft. Dat begint al met de Aquapeche 3.oo de 3.50 en 3.70 en daar is nu de aqua bass 370 boot bijgekomen, betaalbare visboten voor zowel de pleziervisser als de meer fanatieke visser. De boten zijn ontworpen DOOR vissers VOOR vissers en zijn als standaard boten te leveren maar ook met alle denkbare accessoires voor de meest veel... lees verder »

polyester onderhoud en reparatie

7 december 2020 - Omdat de service van ons niet stopt na de aankoop van uw sloep of boot, zijn wij samenwerking gaan zoeken met een online aanbieder. Twee weten meer als een nietwaar, wij vonden een bedrijf gespecialiseerd in onderhoud - reparatie producten voor polyester. Een specialist op het gebied van harssystemen, kitten, lijmen en lakken, die een heel uitgebreide lijn van producten voor uw polyesterboot aanbood. Met een aanbod dat nog veel verder gaat , dan alleen on... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.