online SUP-Kajak

online SUP-Kajak

SUP, Stand Up Paddle een nieuwe manier van watersportbeleving een soort van fitness maar dan lekker buiten op het water.
Opblaasbare SUP boards en Kajaks, online bij een partner van sloepenkoning, voor ons een hele uitdaging om deze producten te promoten .Het gaat hier om heel andere producten dan sloepen. Dat was dan ook gelijk de reden om juist met deze online partner in zee te gaan.
Hun website staat vol met informatie voor zowel de beginnende als de gevorderde sup er-kajak er. In de rubriek aankoopgids vind u veel informatie, over het volledige assortiment, door de winkel zelf getest en onderverdeeld in, ontspannen , toeren en uitdaging.
Ook voor de kinderen is er een aparte categorie beginnend en gevorderd.
Doordat de Sup en kajak opblaasbaar zijn is het ook een betaalbare watersport activiteit en vormt transport geen enkel probleem, u kunt het board meenemen met een dagje uit of tijdens de vakantie. Er zijn speciale tassen voor het opbergen of vervoeren van uw board en kajak.
Ook aan de voortstuwing is ruim aandacht besteed u hebt de keuze uit aluminium, fiberglas en carbon peddels. Mocht u nu in al uw enthousiasme een grote afstand hebben gepeddeld en de terugweg is niet met het windje in de rug dan is daar ook nog een elektrische aandrijving, Aqua Marina Bleudrive Power Fin. Deze elektrische hulpmotor maakt het SUP boarden voor iedereen mogelijk, geschikt voor alle Aqua Marina SUP boards. Als het u net zo vergaat als ons voelt u zich na het lezen van alle informatie een volleerd SUP beoefenaar.Het beste SUP board van 2019

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Dealerschap.

aquapeche en aqua bass boot

25 december 2020 - Wist u dat Rigiflex een hele mooie kwalitatief, oerdegelijke, stabiele, onverwoestbare, onzinkbare, betaalbare lijn met visboten heeft. Dat begint al met de Aquapeche 3.oo de 3.50 en 3.70 en daar is nu de aqua bass 370 boot bijgekomen, betaalbare visboten voor zowel de pleziervisser als de meer fanatieke visser. De boten zijn ontworpen DOOR vissers VOOR vissers en zijn als standaard boten te leveren maar ook met alle denkbare accessoires voor de meest veel... lees verder »

Bootverzekering.

19 december 2020 - Een mooie nieuwe of tweedehandse sloep of boot aangeschaft en hoewel sloepenkoning een goedkoop adres is. wilt u de risico's van schade of diefstal toch wel graag afschermen, een ongeluk zit in een klein hoekje niet waar. Om onze dienstverlening uit te breiden zijn wij op zoek gegaan naar een betrouwbare partner die uw boot of sloep kon verzekeren. Zoek en gij zult vinden en dat is,, zeggen wij met gepaste trots,, gelukt. Deze verzekeringsmaatschappij kunn... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.