Rigiflex

Rigiflex Sloepenkoning.nl

In 1957 had Henry Jeanneau,al gepassioneerd door vliegtuigen en auto's zojuist een nieuwe passie voor powerboating ontdekt een passie die begon toen hij een boot langs zijn raam zag varen.
Kort daarna, in Les Herbiers ,Frankrijk begon hij met het bouwen van een boot waarmee hij deelnam aan de 6 uur durende Race van Parijs, de grootste nationale race van die tijd. Hij was de eerste die over de streep kwam.
Dat dit het begin zou zijn van een legendarische naam in de scheepsbouw kon niemand toen vermoeden. Na vele modellen motorboten en zeilboten werd het bedrijf verkocht aan Bangor Punta. In 1972 experimenteerde Jeanneau met een nieuw scheepsbouwmateriaal en nieuwe constructiemethode voor kleinere sloepjes en door dit zogeheten rotatiegieten is Rigiflex ontstaan, dit heeft geresulteerd in een unieke serie boten die door hun robuustheid voor vele doeleinden inzetbaar zijn, waaronder ook professionele, zoals de Brandweer, Reddingdiensten, zeilscholen, mensen(diensten)die sterke en weerbestendige, onderhoudsvrije boten nodig zijn.
De boten zijn gemaakt van onbreekbaar materiaal en anti-UV-behandeling en makkelijk te vervoeren. Doordat de boten heel vaak als bijboot door de binnenvaart werd gebruikt kwam er steeds meer vraag vanuit de recreatievaart naar deze polyethyleen boten.
Dit heeft er toe geleid dat er een breed assortiment is ontstaan met de Rigiflex fun/visboten en de Redding/bijboten.
De Reddingboten zijn goedgekeurd voor de binnenvaart dat is toch een prettige gedachte als u een Rigiflex boot aanschaft.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Dealerschap.

  • Rigiflex Sloepenkoning.nl
  • Rigiflex Sloepenkoning.nl
  • Rigiflex Sloepenkoning.nl
  • Rigiflex Sloepenkoning.nl
  • Rigiflex Sloepenkoning.nl
  • Rigiflex Sloepenkoning.nl
  • Rigiflex Sloepenkoning.nl
  • Rigiflex Sloepenkoning.nl
  • Rigiflex Sloepenkoning.nl

aquapeche en aqua bass boot

25 december 2020 - Wist u dat Rigiflex een hele mooie kwalitatief, oerdegelijke, stabiele, onverwoestbare, onzinkbare, betaalbare lijn met visboten heeft. Dat begint al met de Aquapeche 3.oo de 3.50 en 3.70 en daar is nu de aqua bass 370 boot bijgekomen, betaalbare visboten voor zowel de pleziervisser als de meer fanatieke visser. De boten zijn ontworpen DOOR vissers VOOR vissers en zijn als standaard boten te leveren maar ook met alle denkbare accessoires voor de meest veel... lees verder »

polyester onderhoud en reparatie

7 december 2020 - Omdat de service van ons niet stopt na de aankoop van uw sloep of boot, zijn wij samenwerking gaan zoeken met een online aanbieder. Twee weten meer als een nietwaar, wij vonden een bedrijf gespecialiseerd in onderhoud - reparatie producten voor polyester. Een specialist op het gebied van harssystemen, kitten, lijmen en lakken, die een heel uitgebreide lijn van producten voor uw polyesterboot aanbood. Met een aanbod dat nog veel verder gaat , dan alleen on... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.