Rubberboten

Rubberboten

Natuurlijk mag dit niet ontbreken in het assortiment van watersport, voor velen onder ons het eerste contact met varen De Rubberboot. Het aanbod van onze online partner liegt er niet om en bestaat uit Rubberboten, LDPE Kajaks, Aluminium Boot, Buitenboordmotoren

Beginnend met de grootste Rubberboot de 330 Pro MK11 handgemaakt van supersterk 1000D PVC voorzien van aluminium verstelbare banken, leverbaar in Geel, Wit, Grijs, Groen, Rood, Blauw en Zwart. Standaard al rijk uitgerust met aluminium Roeispanen, Bootkussen. Verstevigde PVC vloer met Plywood planken (als optie is er ook een airdeck bodem leverbaar) Voetpomp en Reparatieset. De Rubberboot 280 Pro MK11 is maar liefst in 7 kleuren leverbaar, een betaalbare, opblaasbare, kwalitatief goede rubberboot. Tubes gemaakt van 3 laags PVC zorgen voor een stabiele ligging in het water De rubberboot is zo sterk dat er een buitenboordmotor tot 6,5 PK achter mag. De 230 Pro MK 11 is iets kleiner en mag tot 5 PK buitenboordmotor achter.elektrisch varen,zijn deze boten natuurlijk ideaal voor.Boten zijn uit te rusten met vele extra's zoals boot kussens, koelboxen, biminitop en boothoes.


Een wel heel bijzonder vaartuig is de kajak gemaakt van LDPE leverbaar in drie varianten Single, Pedal craft solo en Pedal craft duo. Eigenlijk ontworpen voor de sportvisser maar om gewoon mee te toeren of om sportief mee te varen een fantastisch vaartuig. De pedal duo craft zal bij velen de vergelijking met een fietstandem oproepen, lekker achter zitten en dan net doen of je heel hard mee fietst. Door jong en oud mee te varen en veel plezierige tochten mee te maken.

Ook voor mensen die alleen in de kano willen varen is er een hele mooie niet te dure Calleti single kajak in het assortiment. Deze kajak is door de vorm en het ontwerp van de romp heel stabiel en maakt kantelen bijna onmogelijk.
Nieuwsgierig geworden bezoek dan onze online"geen nee te koop"partner

Bezoek de winkel

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Dealerschap.

aquapeche en aqua bass boot

25 december 2020 - Wist u dat Rigiflex een hele mooie kwalitatief, oerdegelijke, stabiele, onverwoestbare, onzinkbare, betaalbare lijn met visboten heeft. Dat begint al met de Aquapeche 3.oo de 3.50 en 3.70 en daar is nu de aqua bass 370 boot bijgekomen, betaalbare visboten voor zowel de pleziervisser als de meer fanatieke visser. De boten zijn ontworpen DOOR vissers VOOR vissers en zijn als standaard boten te leveren maar ook met alle denkbare accessoires voor de meest veel... lees verder »

Bootverzekering.

19 december 2020 - Een mooie nieuwe of tweedehandse sloep of boot aangeschaft en hoewel sloepenkoning een goedkoop adres is. wilt u de risico's van schade of diefstal toch wel graag afschermen, een ongeluk zit in een klein hoekje niet waar. Om onze dienstverlening uit te breiden zijn wij op zoek gegaan naar een betrouwbare partner die uw boot of sloep kon verzekeren. Zoek en gij zult vinden en dat is,, zeggen wij met gepaste trots,, gelukt. Deze verzekeringsmaatschappij kunn... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.