Soorten sloepen

Soorten sloepen - Sloepenkoning.nl

Sloep is stoer. Sloep is een pronkstuk. Sloep is klein en snel. Sloep is groot en een statussymbool. Sloep staat garant voor veel vaarplezier.

Sloepen zijn er in vele soorten en maten, met diverse motoruitvoeringen, sloepen voor elektrisch varen, nieuw en tweedehands, in verschillende prijsklassen.

Bekendste soorten sloepen zijn:

  • de vissloep
  • de roeisloep
  • de reddingssloep
  • de marinesloep of werksloep
  • de moderne sloep


De laatste categorie is vooral bedoeld voor de pleziervaart. De moderne sloepen worden vaak gemaakt van polyester en van aluminium.

De laatste tijd is de tender sloep in opkomst onder de watersporters.

stormschade

27 juni 2020 - Een lokaal noodweer heeft het dak van het pand afgerukt en dus ook van onze showroom vanaf heden is de showroom gesloten.Gelukkig hebben zich geen persoonlijke ongelukken voorgedaan en bleef het bij materiële schade.Hoe we verdergaan is nog niet bekend maar dat we verdergaan is zeker,maria post wel het een en ander aan foto's op ons FB... lees verder »

Vaarbewijs

29 maart 2020 - wanneeer heb je een vaarbewijs nodig in Nederland heb je een klein vaarbewijs (vaarbewijs 1) nodig als je boot langer is dan 15 meter of een snelle motorboot is. Onder een snelle motorboot verstaan we een boot die sneller kan varen als 20 KM/H. Met klein vaarbewijs 1 mag je schepen tot 25 meter varen, jetski's, waterscooters en speedboten met onbeperkte PK's de enigste beperking betreft het vaargebied je mag alleen op rivieren, kanalen en meren. Met klein vaa... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.