Soorten sloepen

Soorten sloepen - Sloepenkoning.nl

Sloep is stoer. Sloep is een pronkstuk. Sloep is klein en snel. Sloep is groot en een statussymbool. Sloep staat garant voor veel vaarplezier.

Sloepen zijn er in vele soorten en maten, met diverse motoruitvoeringen, sloepen voor elektrisch varen, nieuw en tweedehands, in verschillende prijsklassen.

Bekendste soorten sloepen zijn:

  • de vissloep
  • de roeisloep
  • de reddingssloep
  • de marinesloep of werksloep
  • de moderne sloep
  • de tendersloep


De laatste categorie is vooral bedoeld voor de pleziervaart. De moderne sloepen worden vaak gemaakt van polyester en van aluminium.

De laatste tijd is de tender sloep in opkomst onder de watersporters.

aquapeche en aqua bass boot

25 december 2020 - Wist u dat Rigiflex een hele mooie kwalitatief, oerdegelijke, stabiele, onverwoestbare, onzinkbare, betaalbare lijn met visboten heeft. Dat begint al met de Aquapeche 3.oo de 3.50 en 3.70 en daar is nu de aqua bass 370 boot bijgekomen, betaalbare visboten voor zowel de pleziervisser als de meer fanatieke visser. De boten zijn ontworpen DOOR vissers VOOR vissers en zijn als standaard boten te leveren maar ook met alle denkbare accessoires voor de meest veel... lees verder »

polyester onderhoud en reparatie

7 december 2020 - Omdat de service van ons niet stopt na de aankoop van uw sloep of boot, zijn wij samenwerking gaan zoeken met een online aanbieder. Twee weten meer als een nietwaar, wij vonden een bedrijf gespecialiseerd in onderhoud - reparatie producten voor polyester. Een specialist op het gebied van harssystemen, kitten, lijmen en lakken, die een heel uitgebreide lijn van producten voor uw polyesterboot aanbood. Met een aanbod dat nog veel verder gaat , dan alleen on... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.