Soorten sloepen

Soorten sloepen -

Sloep is stoer. Sloep is een pronkstuk. Sloep is klein en snel. Sloep is groot en een statussymbool. Sloep staat garant voor veel vaarplezier.

Sloepen zijn er in vele soorten en maten, met diverse motoruitvoeringen, sloepen voor elektrisch varen, nieuw en tweedehands, in verschillende prijsklassen.

Bekendste soorten sloepen zijn:

  • de vissloep
  • de roeisloep
  • de reddingssloep
  • de marinesloep of werksloep
  • de moderne sloep
  • de tendersloep


De laatste categorie is vooral bedoeld voor de pleziervaart. De moderne sloepen worden vaak gemaakt van polyester en van aluminium.

De laatste tijd is de tender sloep in opkomst onder de watersporters.

aquapeche en aqua bass boot

25 december 2020 - Wist u dat Rigiflex een hele mooie kwalitatief, oerdegelijke, stabiele, onverwoestbare, onzinkbare, betaalbare lijn met visboten heeft. Dat begint al met de Aquapeche 3.oo de 3.50 en 3.70 en daar is nu de aqua bass 370 boot bijgekomen, betaalbare visboten voor zowel de pleziervisser als de meer fanatieke visser. De boten zijn ontworpen DOOR vissers VOOR vissers en zijn als standaard boten te leveren maar ook met alle denkbare accessoires voor de meest veel... lees verder »

Bootverzekering.

19 december 2020 - Een mooie nieuwe of tweedehandse sloep of boot aangeschaft en hoewel sloepenkoning een goedkoop adres is. wilt u de risico's van schade of diefstal toch wel graag afschermen, een ongeluk zit in een klein hoekje niet waar. Om onze dienstverlening uit te breiden zijn wij op zoek gegaan naar een betrouwbare partner die uw boot of sloep kon verzekeren. Zoek en gij zult vinden en dat is,, zeggen wij met gepaste trots,, gelukt. Deze verzekeringsmaatschappij kunn... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.