bootaccessoires-visspul

bootaccessoires-visspul

voordat we kunnen gaan vissen met onze Aquapeche visboot zullen we eerst onze visuitrusting aan moeten vullen, ook daarvoor kunt u via sloepenkoning terecht. Onze online partner kan u van al uw visspullen voorzien ,vooral op het gebied van Roofvissen is het een grootheid. Hun webwinkel is goed gevuld met Pluggen, Spinners, Jerkbaits, Softbaits, Zeeviskunstaas, maar ook voor een Hengel met of zonder Molen, Schepnetten en Vistassen bent u op het juiste adres. Op hun video &foto pagina staan veel filmpjes waarin ze de producten testen. Zoals we bij de omschrijving van de Aquapeche al vertelden, u hoeft alleen zelf de vis nog maar te vangen. Alles wat nodig is voor vissen vanaf de wal of met de Aquapeche, aanbod/foto's regelt u vanuit de luie stoel. Voor uw elektrische motor om te kunnen trollen, een Fishfinder, of misschien wilt u wel helemaal elektrisch varen, kijk dan ook even op onze elektrisch varen, pagina.Het beste kunstaas

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Dealerschap.

aquapeche en aqua bass boot

25 december 2020 - Wist u dat Rigiflex een hele mooie kwalitatief, oerdegelijke, stabiele, onverwoestbare, onzinkbare, betaalbare lijn met visboten heeft. Dat begint al met de Aquapeche 3.oo de 3.50 en 3.70 en daar is nu de aqua bass 370 boot bijgekomen, betaalbare visboten voor zowel de pleziervisser als de meer fanatieke visser. De boten zijn ontworpen DOOR vissers VOOR vissers en zijn als standaard boten te leveren maar ook met alle denkbare accessoires voor de meest veel... lees verder »

polyester onderhoud en reparatie

7 december 2020 - Omdat de service van ons niet stopt na de aankoop van uw sloep of boot, zijn wij samenwerking gaan zoeken met een online aanbieder. Twee weten meer als een nietwaar, wij vonden een bedrijf gespecialiseerd in onderhoud - reparatie producten voor polyester. Een specialist op het gebied van harssystemen, kitten, lijmen en lakken, die een heel uitgebreide lijn van producten voor uw polyesterboot aanbood. Met een aanbod dat nog veel verder gaat , dan alleen on... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.