waterpret

waterpret

Watersport op zijn breedst moest het worden, dus ook een partner voor nog meer waterplezier gevonden. Wij hadden een beetje zwemspullen in gedachten, die u gewoon kon meenemen tijdens een vaartochtje. Daar dacht deze partner iets anders over, want wat hier aangeboden word aan zwemartikelen en producten is gigantisch.

Het gaat van Aquafitness tot Zwembaden en wanneer u al een zwembad heeft, kunt u hier ook terecht voor zwembad benodigdheden. Bad mode voor hem, haar en voor de kinderen.
Wanneer uw kind zich ontpopt als een ware waterrat, zijn er veel leuke betaalbare drijvende
speelattributen, duikpoortjes, opduikmateriaal en wanneer het vertrouwen nog niet zo groot is in eigen zwemcapaciteit zijn er
zwembandjes, zwemplankjes, zwemgordels en ook zwemvestjes.(5 pagina's vol kinderspel).
Deze artikelen voor de kleine "waterrat" zijn er dus ook voor de volwassen genieters van zwemplezier, wat dacht u van een
eigen spa, bubbelbad of jacuzzi, een eigen opblaasbaar zwembad in de tuin voor uzelf of een kleinere
voor de kinderen.

Allemaal online te bestellen.

naar de winkel klik op de afbeelding

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Dealerschap.

aquapeche en aqua bass boot

25 december 2020 - Wist u dat Rigiflex een hele mooie kwalitatief, oerdegelijke, stabiele, onverwoestbare, onzinkbare, betaalbare lijn met visboten heeft. Dat begint al met de Aquapeche 3.oo de 3.50 en 3.70 en daar is nu de aqua bass 370 boot bijgekomen, betaalbare visboten voor zowel de pleziervisser als de meer fanatieke visser. De boten zijn ontworpen DOOR vissers VOOR vissers en zijn als standaard boten te leveren maar ook met alle denkbare accessoires voor de meest veel... lees verder »

polyester onderhoud en reparatie

7 december 2020 - Omdat de service van ons niet stopt na de aankoop van uw sloep of boot, zijn wij samenwerking gaan zoeken met een online aanbieder. Twee weten meer als een nietwaar, wij vonden een bedrijf gespecialiseerd in onderhoud - reparatie producten voor polyester. Een specialist op het gebied van harssystemen, kitten, lijmen en lakken, die een heel uitgebreide lijn van producten voor uw polyesterboot aanbood. Met een aanbod dat nog veel verder gaat , dan alleen on... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.