Over ons

Vaarwater is onze passie

Vaarwater is onze passie - Sloepenkoning.nl

Wat is er voor nodig om als Sloepenkoning.nl door het leven te gaan? Een flink dosis doorzettingsvermogen, een handvol enthousiasme, heel veel passie en een zee aan liefde voor water, watersport en varende objecten.

Op een schip geboren

Alle deze ingrediënten bij elkaar zijn kenmerkend voor Maria en Gerty Koning. Mede door de vele watersportmogelijkheden in provincie Groningen, maar ook door hun zoon die gekozen heeft voor een studierichting in de stad Groningen, is het gezin verhuisd van Overijssel naar het mooie Oost-Groningen en hebben ze het bedrijfspand aan de Lloydsweg 29 te Veendam in gebruik genomen. Beiden hebben zij een sterke drive om als zelfstandig ondernemer door het leven te gaan en beiden zijn ze al vanaf hun jeugd gepassioneerd aangetrokken door het water en de watersportmogelijkheden. Varen zit Gerty en Maria in het bloed, helemaal bij Maria die een echt schipperskind is. Maria is geboren op een Gronings schip De Hoop en heeft een groot deel van haar jeugd doorgebracht in de vaderlandse binnenvaart. Gerty en Maria Koning willen zich actief inzetten voor het promoten van de prachtige kansen van de Nederlandse watersport voor iedereen op elke leeftijd, van 8 tot 80 jaar.

Op zoek naar een sloep? Bel de Sloepenkoning in Veendam!

Op zoek naar een sloep? Bel de Sloepenkoning in Veendam! - Sloepenkoning.nl

Wat is nu mooier dan vanuit echte passie te kiezen voor een beroep? Gerty en Maria Koning hebben gekozen voor verkoop van diverse soorten sloepen, compleet met boottrailers en motoren. Op de vooravond van grote aanpassingen naar elektrisch varen, biedt de Sloepenkoning.nl als een van de eersten elektrisch aangedreven sloepen aan. Ook wat het overige aanbod sloepen betreft, profileert het bedrijf zich als een hoogwaardig leverancier die altijd gaat voor kwalitatief goede producten in het hele assortiment.

Bent u op zoek naar een nieuwe sloep en heeft u interesse in een van onze modellen? Breng ons een vrijblijvend bezoek om in een ontspannen, huiselijke sfeer antwoord te krijgen op al uw vragen. Een lekkere kop koffie staat altijd klaar en wat de gemaakte afspraken betreft? Gerty en Maria zijn wat dat betreft heel ouderwets, wederzijds vertrouwen en “afspraak is afspraak” mentaliteit is bij familie Koning een vanzelfsprekendheid. Uiteraard kunt u ook uw vraag stellen via het contactformulier.

stormschade

27 juni 2020 - Een lokaal noodweer heeft het dak van het pand afgerukt en dus ook van onze showroom vanaf heden is de showroom gesloten.Gelukkig hebben zich geen persoonlijke ongelukken voorgedaan en bleef het bij materiële schade.Hoe we verdergaan is nog niet bekend maar dat we verdergaan is zeker,maria post wel het een en ander aan foto's op ons FB... lees verder »

Vaarbewijs

29 maart 2020 - wanneeer heb je een vaarbewijs nodig in Nederland heb je een klein vaarbewijs (vaarbewijs 1) nodig als je boot langer is dan 15 meter of een snelle motorboot is. Onder een snelle motorboot verstaan we een boot die sneller kan varen als 20 KM/H. Met klein vaarbewijs 1 mag je schepen tot 25 meter varen, jetski's, waterscooters en speedboten met onbeperkte PK's de enigste beperking betreft het vaargebied je mag alleen op rivieren, kanalen en meren. Met klein vaa... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.