Over ons

Vaarwater is onze passie

Vaarwater is onze passie - Sloepenkoning.nl

Wat is er voor nodig om als Sloepenkoning.nl door het leven te gaan? Een flink dosis doorzettingsvermogen, een handvol enthousiasme, heel veel passie en een zee aan liefde voor water, watersport en varende objecten.

Op een schip geboren

Alle deze ingrediënten bij elkaar zijn kenmerkend voor Maria en Gerty Koning. Mede door de vele watersportmogelijkheden in provincie Groningen, maar ook door hun zoon die gekozen heeft voor een studierichting in de stad Groningen, is het gezin verhuisd van Overijssel naar het mooie Oost-Groningen. Beiden hebben zij een sterke drive om als zelfstandig ondernemer door het leven te gaan en beiden zijn ze al vanaf hun jeugd gepassioneerd aangetrokken door het water en de watersportmogelijkheden. Varen zit Gerty en Maria in het bloed, helemaal bij Maria die een echt schipperskind is. Maria is geboren op een Gronings schip De Hoop en heeft een groot deel van haar jeugd doorgebracht in de vaderlandse binnenvaart. Gerty en Maria Koning willen zich actief inzetten voor het promoten van de prachtige kansen van de Nederlandse watersport voor iedereen op elke leeftijd, van 8 tot 80 jaar.

Op zoek naar een sloep? Bel de Sloepenkoning.

Op zoek naar een sloep? Bel de Sloepenkoning. - Sloepenkoning.nl

Wat is nu mooier dan vanuit echte passie te kiezen voor een beroep? Gerty en Maria Koning hebben gekozen voor verkoop van diverse soorten sloepen, compleet met boottrailers en motoren. Op de vooravond van grote aanpassingen naar elektrisch varen, biedt de Sloepenkoning.nl ook elektrisch aangedreven sloepen aan. Ook wat het overige aanbod sloepen betreft, profileert het bedrijf zich als een hoogwaardig leverancier die altijd gaat voor kwalitatief goede producten in het hele assortiment.

Bent u op zoek naar een nieuwe sloep en heeft u interesse in een van onze modellen? Breng ons een vrijblijvend bezoek om in een ontspannen, huiselijke sfeer antwoord te krijgen op al uw vragen. Een lekkere kop koffie staat altijd klaar en wat de gemaakte afspraken betreft? Gerty en Maria zijn wat dat betreft heel ouderwets, wederzijds vertrouwen en “afspraak is afspraak” mentaliteit is bij familie Koning een vanzelfsprekendheid. Uiteraard kunt u ook uw vraag stellen via het contactformulier.

aquapeche en aqua bass boot - Sloepenkoning.nl

aquapeche en aqua bass boot

25 december 2020 - Wist u dat Rigiflex een hele mooie kwalitatief, oerdegelijke, stabiele, onverwoestbare, onzinkbare, betaalbare lijn met visboten heeft. Dat begint al met de Aquapeche 3.oo de 3.50 en 3.70 en daar is... lees verder »

polyester onderhoud en reparatie

7 december 2020 - Omdat de service van ons niet stopt na de aankoop van uw sloep of boot, zijn wij samenwerking gaan zoeken met een online aanbieder. Twee weten meer als een nietwaar, wij vonden een bedrijf... lees verder »

  •  Sloepenkoning.nl
  •  Sloepenkoning.nl
  •  Sloepenkoning.nl
  •  Sloepenkoning.nl
  •  Sloepenkoning.nl

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.